Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зарплата військового прокурора вище, ніж у шефа ГПУ

Середа, 29 травня 2013, 17:12

Середньомісячна зарплата прокурора Західного регіону з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Павла Богуцького в 2012 році була вище, ніж зарплата генпрокурора.

Про це свідчать декларації чотирьох військових прокурорів, які має "Фокус".

У Богуцького зарплата майже на 2 тисячі гривень вище, ніж зарплата генпрокурора Віктора Пшонки.

У той же час, найбагатшим військовим прокурором в Україні в 2012 році став прокурор Південного регіону з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Ігор Папуша. Загальна сума сукупного доходу склала майже 700 тисяч гривень.

Торік Папуша отримував щомісячну платню у розмірі 39,2 тисяч гривень з урахуванням премій і відпускних, крім того, майже 11 тисяч гривень заробив за викладання, отримав 30 тисяч гривень матеріальної допомоги та 18 тисяч гривень "інших доходів".

На другому місці розмістився прокурор Західного регіону з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Павло Богуцький з річним доходом 687,6 тисяч гривень. Середня зарплата прокурора в 2012 році склала 42,6 тисяч гривень.

За ним слідує прокурор Центрального регіону з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Юрій Війтєв - 670,7 тисяч гривень.

Скільки з них отримано завдяки зарплаті - не відомо, оскільки він не вказав розмір платні у відомості.

Замикає четвірку прокурор Кримського регіону з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Сергій Няньчура - 548 тисяч гривень доходу і 23,6 тисячі гривень зарплати.

Як відомо, середньомісячна зарплата Віктора Пшонки у 2012 році склав 40,7 тисяч гривень.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування