Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захист побитої журналістки оскаржить "свободу" Тітушка

Середа, 29 травня 2013, 17:37

Захист побитої 18 травня в Києві журналістки "5 каналу" Ольги Сніцарчук подасть апеляцію на рішення суду про звільнення під підписку про невиїзд нападника Вадима Тітушко.

Про це сказала адвокат Сніцарчук Вікторія Кіріна, передають "Українські новини".

Як відомо, обвинувачений у побитті Тітушко був відпущений під заставу в 23 тисячі гривень.

"Буде оскаржуватися (це рішення суду про заставу для Тітушко)... Найближчим часом, в максимально оперативний час це рішення буде оскаржене... оскільки ні потерпілих, ні представників потерпілих не викликали на розгляд (справи)... ми приймаємо всі можливі заходи, щоб це рішення (суду) отримати на руки і відразу ж його опротестувати", - сказала адвокат.

Крім того, захист має намір добиватися притягнення міліцією до цієї справи інших підозрюваних, агресивні дії яких по відношенню до журналістів зафіксовані на відео з місця подій.

Також Кіріна повідомила, що не бачить підстав вважати, що досудове розслідування у цій справі затягується, але якщо такі факти будуть встановлені - захист готий їх оскаржувати в судовому порядку.

Як відомо, за заявою голови ГУМВС України в Києві Валерія Коряка, співробітники міліції "проявили нерішучість" під час інциденту з побиттям журналістів Ольги Сніцарчук та Влада Соделя 18 травня.

За підозрою у нападі затримали Вадима Титушка. Він був у складі групи з близько 50 осіб, які влаштували бійку зі свободівцями на Великій Житомирський.

Водночас у вівторок вийшло його відеозвернення, де він стверджує, що їх найняла опозиція.

У середу Шевченківський райсуд Києва випустив Титушка під заставу 22940 гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування