Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бюджетники мітингують проти "фашизму" з доброї волі - Добкін

Середа, 29 травня 2013, 18:00

Глава Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін стверджує, що учасники антифашистських мітингів, у тому числі і бюджетники, виходять на акції добровільно, а не з примусу влади.

Про це сказав Добкін на прес-конференції в середу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я не думаю, що ми ламаємо когось через коліно. Той, хто не хоче, той нікуди не піде. І вчителів, якщо ви і побачите на мітингу, то вони на цьому мітингу будуть не вчителями. За професією - так, вони вчителі. Але вони перебуватимуть (на мітингу) в неробочий час", - сказав він.

"Ніхто їх строєм не виводить. Зробили пропозицію від партійної районної міської організації ... Є у них можливість відвідати мітинг - вони його в неробочий час відвідують", - додав Добкін.

На його думку, натиснути на співробітника в бізнес-структурі легше, ніж на бюджетника.

"Я вважаю, що в бізнесі керувати набагато легше. Там і звільнити легше, там і методи впливу абсолютно інші. Я не знаю, хто придумує міф про бюджетників, як про абсолютно безвольних людей", - сказав Добкін.

"Але те, що як члени партії, вони виходять на мітинги, іноді навіть якщо вони мають свою думку, що такий мітинг проводити не треба. Але є партійна дисципліна, а у нас вона дуже правильна. У нас бардаку в нашій партії не присутній" , - додав глава Харківської облорганізації Партії регіонів.

За його словами, переважна більшість учасників антифашистських мітингів - члени Партії регіонів.

"Я думаю, що серед тих, хто виходить на антифашистські мітинги під прапорами Партії регіонів, 99% - члени Партії регіонів, а 1% - це співчуваючі, ті, хто хоче, а ми ще думаємо - брати чи ні", - сказав Добкін .

Як відомо, 18 травня в Києві пройшов антифашистський мітинг, організований Партією регіонів.

До цього аналогічні акції пройшли в регіонах України.

Представники опозиції неодноразово заявляли, що влада при організації таких мітингів використовує адмінресурс і участь у них беруть в основному бюджетники та студенти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...