Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До законопроекту про перевибори ні у кого претензій немає - Мін'юст

Середа, 29 травня 2013, 18:38

Міністерство юстиції України за підсумками громадського обговорення не отримало жодного зауваження до проекту закону про проведення повторних виборів у семи одномандатних округах.

Про це повідомили в Міністерстві юстиції України, про це заявив міністр юстиції Олександр Лавринович, пишуть "Коментарі".

Зокрема, глава Мін'юсту нагадав, що зазначений законопроект був розроблений у зв'язку з прийняттям Центрвиборчкомом постанови про неможливість достовірного встановлення підсумків голосування і результатів виборів народних депутатів в одномандатних виборчих округах № 94, 132, 194, 197 і 223, а також з рішенням Вищого адмінсуду про неможливості достовірного встановлення результатів виборів в округах № 11 і 71.

Як пояснили в Мін'юсті, зміни до виборчого законодавства також мали на меті "викорінити недоліки, зафіксовані при проведенні парламентських виборів в Україні 28 жовтня 2012 року".

Як відомо, за підсумками парламентських виборів 2012 року ЦВК визнав неможливим встановити підсумки голосування по п'яти мажоритарних округах.

Там відбудуться перевибори, хоча в "проблемних" округах перемогли кандидати від опозиції Віктор Романюк (округ № 94), Аркадій Корнацький (округ № 132), Микола Булатецький (округ № 194), Леонід Даценко (округ № 197) та Юрій Левченко (округ № 223).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування