Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура розслідує, як кандидата в мери Ялти прописали в чужій квартирі

Четвер, 30 травня 2013, 10:47

Прокуратора АРК доручила наглядовому відомству Ялти з'ясувати обставини скандальної прописки в чужій квартирі кандидата від "регіоналів" на вибори мера Сергія Ілаша.

 Про це повідомляє "Крым.Комментарии"з посиланням на прес-секретаря прокуратури АРК Наталю Бояркіну.

"Прокуратура Ялти дала доручення міському управлінню міліції перевірити, чи мав місце факт службової підробки при реєстрації цих людей", - сказала вона.

Раніше Ольга Татарнікова, господарка ялтинської квартири, у якій у числі шести громадян виявилися зареєстровані секретар міської ради Сергій Ілаш, а також 24-річний син народного депутата України минулого скликання від Партії регіонів, депутат ВР АРК Іван Васютин, має намір через суд усіх шістьох виписати зі своєї житлоплощі.

За словами жінки, вона дізналася про прописку на своїх 16 кв. м шістьох незнайомих чоловіків, коли вирішила продати квартиру й пішла в ЖЕК за довідкою.

При цьому паспортистка повідомила, що вона нікого не прописувала і до цієї історію жодного стосунку не має, у ЖЕКу ці люди не були.

За словами Татарнікової, на її адресу в Ялті постійно приходять офіційні листи на ім'я цих людей. Останнє, що вона одержала поштою, – це запрошення на майбутні вибори мера Ялти для всіх шістьох.

 
 

Раніше Ілаш назвав циган "зверушками", чим викликав перевірку з боку правоохоронців на предмет розпалення міжнаціональної ворожнечі. 

Вибори мера Ялти повинні відбутися 2 червня.

Від опозиції на цю посаду балотується висуванець Удара Сергій Хворов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування