Кандидата в мери Алчевська від опозиції провокували на бійку

Четвер, 30 травня 2013, 15:22

Співробітники міліції й прокуратури перевіряють інформацію про напад двох невідомих на кандидата в мери Алчевська Луганської області Валерія Філатова.

Про це говориться в повідомленні прокуратури Луганської області.

"Проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на відновлення всіх обставин події. Процесуальне управління відбувається прокуратурою міста Алчевська", - говориться в повідомленні.

"Інформація внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань", - повідомили в прокуратурі.

Раніше журналіст і довірена особа кандидата Юрій Гуков повідомив, що на кандидата в мери Алчевська Валерія Філатова напали двоє невідомих чоловіків, повідомляє "Восточный вариант" .

"Філатов і повідомив про те, що приблизно в 22.40 на нього був скоєний напад невідомими особами недалеко від його будинку", - повідомляв він.

"Валерій повідомив, що двоє чоловіків зупинили його й, висловлюючись нецензурною лайкою, сталі провокувати на бійку. Однак Валерій, що як був військовий льотчик, зумів блокувати, що нападали. За його словами, він одержав легкі ушкодження руки, йому порвали одяг", - додав Гуков.

"Я, Гуков Юрій, як довірена особа кандидата в міські голови Алчевська, заявляю, що прямо пов'язую даний напад на кандидата Філатова із запланованим на 30 травня маршем протесту "За чесні вибори", а також у зв'язку з тим, що останній тиждень Філатов проводив дуже активну (можна навіть сказати агресивну) рекламну кампанію", - також написав він. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News