"Ударівець" Гурвіц: "Свобода" шкодить опозиції

П'ятниця, 31 травня 2013, 23:52

Депутат від партії "Удар" Едуард Грувіц вважає, що ВО "Свобода" шкодить опозиції.

Про це він заявив в інтерв'ю, опублікованому на "Українській правді".

"Ідейні розбіжності між ними ("Ударом","Батьківщиною" і "Свободою") колосальні. Агресивність "Свободи" не збігається з лінією поведінки "Удару" і шкодить демократичній опозиції", - вважає депутат.

"По-перше, "Свободу" не сприймають на міжнародній арені, підтримкою якої користується опозиція. По-друге, вони протиставляють людей різних національностей, це взагалі велика біда", - відзначає він.

"По-третє, це дає можливість владі представляти керівників "Батьківщини" і "Удару" спільниками однієї політичної сили - найменшої, але найагресивнішої", - вважає Гурвіц.

На його думку, "Свобода" - "це партія тоталітарна, яка не може навіть претендувати на демократичність".

"Їхні дії призводять до того, що на Півдні та Сході від нас відвертаються люди. Я вам наведу приклад: "Удар" в Одеській області набирав за опитуваннями пристойні відсотки. Ми планували 17-18%", - розповів "ударівець".

"Але з'явився мільйонний тираж листівок, де фотографія Кличка була поруч з фотографією Тягнибока, і ось ці всі терміни – і "жиди", обзивання всіх фашистами. У підсумку, ми отримали трохи менше 14%", - додав він.

"Я не кажу, що у "Свободи" немає прихильників. За них проголосувало більше 10% людей. Але я думав, що вони будуть виправлятися в парламенті. А вони себе ведуть ще гірше. Ну хіба може нормальна політична сила дико кричати, верещати і стукати в парламенті?" - каже Гурвіц.

"Це єдине місце, де опозиція може висловлювати свою думку! І це дискредитує парламент в очах суспільства. Після чого адміністрація президента може заявити: "Дивіться, це ж звіринець" - додав він.

Читайте також повне інтерв'ю Едуарда Гурвіца "Українській правді".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News