Клюєв знав про майбутнє захоплення ТВі і обіцяв допомогти – Кагаловський

Вівторок, 7 травня 2013, 10:52

Бізнесмен Костянтин Кагаловський повідомив, що глава Ради Нацбезпеки Андрій Клюєв у день захоплення каналу ТВі особисто пообіцяв вигнати рейдерів.

Про це він розповів в інтерв'ю "Телекритиці".

"Я поїхав до нього прямо з вулиці Гайдара (де знаходиться офіс ТВі) після того, як вислухав вибачення охоронців, що вони не можуть пропустити мене в будівлю телеканалу. Клюєв у цей момент збирався вилітати до Брюсселя для зустрічі з керівництвом Європарламенту", - розповів Кагаловський.

"Він запросив мене поїхати c ним в аеропорт і поговорити по дорозі. Я розповів йому про ситуацію, що скалался, і попросив втрутитися, щоб негайно відновити нормальну роботу телеканалу і повернути його законному власнику, тобто мені", - додав бізнесмен.

"Він запевнив мене, що закон і справедливість будуть відновлені, рейдерів викинуть, і пообіцяв дати відповідні розпорядження ще до того, як сяде в літак. Запитав тільки, а що цей Княжицький дійсно таке г...? Я відповів, на жаль, так", - сказав він.

Кагаловський розповів, що глава РНБО запевнив його, що "закон і справедливість будуть відновлені, рейдерів викинуть, і пообіцяв дати відповідні розпорядження ще до того, як сяде в літак".

За словами бізнесмена, Клюєв знав про заплановане захоплення.

"Я думаю, що він, звичайно, був в курсі. Більше того, я подивився програму його візиту до Брюсселя. Він зустрічався з президентом Європарламенту Шульцем, Єврокомісаром Фюле, Коксом і Кваснєвським. Навряд чи він їм розповідав про рейдерське захоплення незалежного телеканалу, здійсненого групою аферистів на основі довіреності з підробленим підписом", - зазначив Кагаловський.

"Навпаки, думаю, говорив, ви там ставили питання про свободу слова та телеканалі ТВі. Працюємо зараз, треба буде допомогти цьому телеканалу. Уявляю собі їхню реакцію, коли вони зрозуміли, що їх свідомо вводили в оману", - додав бізнесмен.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування