Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кандидата від опозиції у Василькові можуть зняти з перегонів

Субота, 1 червня 2013, 11:35

Узгодженого кандидата від опозиції на виборах мера Василькова Сергія Сабова можуть зняти з реєстрації за рішенням Васильківського тервиборчкому.

Про це повідомляє прес-служба "УДАРу" з посиланням на нардепа Павла Різаненка.

Отримавши таку інформацію, Різаненко виїхав до Василькова на засідання тервиборчкому, яке має відбутися о 12:00.

За словами нардепа, кандидату Сабову намагатимуться приписати нібито порушення виборчого законодавства.

"Це вже відпрацьована схема позбавитися сильних конкурентів, коли у останній день перед виборами кандидата знімають із реєстрації, і у нього, фактично, не залишається часу на оскарження рішення комісії", - зазначив Різаненко.

Як відомо, раніше Київська облорганізація УДАРу заявила, що на позачергових виборах мера Василькова на єдиного кандидата від опозиційних сил Сергія Сабова почався тиск та погрози фізичної розправи з боку людей колишнього мера міста.

"Представнику "УДАРу" особисто зателефонував екс-голова міста Василькова Сергій Іващенко та порекомендував припинити вести активну виборчу кампанію, аби поберегти власне здоров’я", - заявили "ударівці".

У п`ятницю на сесії міської ради молоді люди бійцівської статури погрожували народним депутатам від "УДАРу". Також відбулася перепалка між Сабовим і Іващенком. Тоді прийшла охорона Іващенка, яка почала ображати депутатів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування