Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єдиному опозиційному претенденту на Васильків погрожують

Четвер, 30 травня 2013, 13:37

На позачергових виборах мера Василькова на єдиного кандидата від опозиційних сил Сергія Сабова почався тиск та погрози фізичної розправи з боку людей колишнього мера міста.

Про це заявляє Київська облорганізація УДАРу.

"Представнику "УДАРу" особисто зателефонував екс-голова міста Василькова Сергій Іващенко та порекомендував припинити вести активну виборчу кампанію, аби поберегти власне здоров’я", - сказано в повідомленні.

"Як самого кандидата, так і працівників його виборчого штабу переслідують невідомі хлопці спортивної зовнішності, провокатори зривають зустрічі Сергія Сабова із громадою міста, нищиться агітаційна продукція. Весь цей бруд спрямований на одне – залякування опозиційного кандидата та зрив виборчого процесу у Василькові", - заявили в Київській обласній організації партії "УДАР".

Сам Сабов у своєму Facebook прокоментував ситуацію так:

"сьогодні вчергове переконався, що шанси на перемогу у виборах мера Василькова у об’єднаної опозиції дуже високі. Свідченням цього став дзвінок екс-мера Сергія Іващенка за кільки хвилин до хутрічі з виборцями. Пан Іващенко роздратованим тоном порадив мені бути уважнішим на поворотах, бо можно і не вписатися…".

"На моє питання, чи варто розглядати його слова як погрозу кандидату в мери Василькова, він відповів: "якщо в тебе більше, ніж одна звивина, ти все зрозумієш". Мабуть така реакція екс-мера викликана публікацією, в якій пролунала інформація про підготовку сценарію по зриву виборів у Василькові і про його зацікавленість в цьому", - написав Сабов.

"Немає сумніву, що погрозу на мою адресу підтверджують, що такий сценарій існує, і перші кроки основними діючими особами вже зроблені", - підсумував Сабов.

Водночас у партії наголосили, що у зв’язку із останніми подіями забезпечать Сабову особисту охорону до кінця агітаційної кампанії, а в самий день виборів організують максимально ефективне спостереження за виборчим процесом та протидію можливим фальсифікаціям.

"У день голосування до Василькова приїдуть народні депутати України від різних опозиційних фракцій, спостерігачі та партійні активісти з усієї Київської області, представники всеукраїнських громадських організацій, ЗМІ та іноземні журналісти. Всі ці люди слідкуватимуть за прозорістю виборчого процесу та оперативно реагуватимуть на виявлені порушення виборчого законодавства", - зазначили в "УДАРі".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування