Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ПР уже придумали, коли можуть зібратися "позачергово"

Понеділок, 10 червня 2013, 08:22

Представники парламентської більшості зібрали близько 240 підписів депутатів за проведення позачергового засідання Верховної ради.

Про це в понеділок пише Комерсант-Україна з посиланням на джерела в Партії регіонів.

"Засідання відбудеться в середу або в четвер. Підписні листи складалися без дати й порядку денного. Швидше за все спірні питання не будуть виноситися на голосування — до порядку денного будуть внесені законопроекти, що стосуються європейської інтеграції й бюджету, зокрема прийняття бюджетної резолюції", - сказав один із представників ПР.

"Якщо депутати від опозиції не розблокують трибуну, вийде, що вони перешкоджають прийняттю цих рішень",— повідомив він і додав, що депутатів попросили не їхати з Києва. 

"Вони (більшість) хочуть призначити вибори в п'ятьох проблемних округах на серпень, у розпал відпускного сезону, змінити склад Центральної виборчої комісії, переформатувавши її під Віктора Януковича, і просунути свій склад Вищої ради юстиції",— вважає депутат від Батьківщини Андрій Павловський. 

В інтерв'ю телеканалу "Рада" Володимир Рибак заявив, що в понеділок продовжить переговори з опозицією: "Поспішати із цим питанням (проведенням позачергового засідання) я точно не буду". - сказав він. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування