МОЗ сподівається, що німецькі лікарі побачать покращення Тимошенко

Понеділок, 10 червня 2013, 11:35

Українські спеціалісти, які займаються лікуванням екс-прем’єра Юлії Тимошенко у лікарні "Укрзалізниці" в Харкові, виконують усі рекомендації лікарів берлінської клініки "Шаріте".

Про це в понеділок на брифінгу перед лікарнею сказав журналістам заступник міністра охорони здоров’я Олександр Толстанов, передає УНІАН.

За його словами, сьогодні до ЦКЛ "Укрзалізниці" прибули лікуючі лікарі Тимошенко із берлінської клініки "Шаріте" - Карл Макс Айнхойпль та Аннет Райсхауер.

Зараз у харківській лікарні працює спільна комісія німецьких та українських лікарів.

Толстанов зауважив, що в понеділок після обіду спеціалісти "Шаріте" планують покинути лікарню.

Він висловив переконання, що німецькі спеціалісти підтвердять висновки українських медиків про покращення стану здоров’я Тимошенко.

"Переконаний, що німецькі лікарі підтвердять висновки українських фахівців про позитивні зміни в руховій активності та загальному стані здоров’я пацієнтки", - сказав Толстанов.

Заступник міністра відмовився говорити про можливість виписки Тимошенко, пославшись на те, що робота міжнародної медичної комісії ще продовжується.

Як повідомлялося, Тимошенко у 2011 році була засуджена до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з Росією. З травня минулого року екс-прем'єр перебуває на лікуванні в харківській лікарні. Лікування проходить за рекомендаціями німецьких лікарів, оскільки медикам МОЗ України Тимошенко не довіряє. Лікарі клініки "Шаріте" час від часу відвідують Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування