Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко розповіла опозиції, про що говорити з Януковичем

Понеділок, 10 червня 2013, 21:06

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко підтримала ідею проведення зустрічі опозиції та президента Віктора Януковича, однак вважає, що вона має відбутися за участі журналістів.

Про це йдеться у заяві засудженої екс-чиновниці, оприлюдненої на її офіційному сайті.

"Я вітаю рішення лідерів опозиційних фракцій Верховної Ради щодо проведення круглого столу із представниками влади та Януковичем", - сказала вона.

"На круглому столі має відбутися глибока публічна дискусія з метою пошуку способів зупинення сповзання країни у прірву бездержавності, остаточної дискредитації всіх політичних інституцій, руйнації засадничих моральних цінностей, зупинення ескалації холодної громадянської війни за штучним розподілом нації на "фашистів" та "антифашистів", - зазначила Тимошенко.

Вона висловила сподівання, що під час зустрічі буде узгоджена "дорожня карта" шляху України до ЄС".

"Вважаю, що на цю зустріч доцільно запросити широке коло представників ЗМІ, лідерів та представників громадських рухів", - додала екс-прем'єр.

"Ця публічна зустріч не може вважатися легалізацією корумпованого авторитаризму та українофобства режиму, а може стати лише механізмом, який уповільнить деградацію України до моменту усунення від влади правлячої "Сім'ї", - заявила Тимошенко.

Як відомо, у понеділок спікер парламенту Володимир Рибак повідомив, що Янукович готовий зустрітися із лідерами фракцій.

Водночас глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що рішення про формат зустрічі із президентом буде прийматися лідерами трьох опозиційних фракцій.

У свою чергу лідер партії "Удар" Кличко наполягає на тому, щоб президент виступив у парламенті і заслухав зауваження опозиції саме в сесійній залі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...