Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові анонім "перевірив" можливість теракту проти Януковича

Середа, 12 червня 2013, 10:12

У Львові затримали аноніма, який повідомив про підготовку групою осіб терористичного акту стосовно президента Віктора Януковича.

Про це у середу повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

"7 червня ц.р. о восьмій годині вечора до Управління СБУ у Львівській області надійшла інформація про те, що особа, яка представилася "майором" МВС повідомила, що групою осіб у Львові нібито готується терористичний акт стосовно президента", - йдеться у повідомленні.

"Співробітники СБУ одразу встановили та затримали аноніма. Ним виявився 33-річний мешканець Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності", - уточнили у службі.

"Правопорушник пояснив, що здійснив анонімний телефонний дзвінок з метою перевірити ефективність роботи правоохоронних органів", - зазначають в СБУ.

У відомстві зазначають, що "реальних намірів та можливостей для реалізації протиправних дій він не мав, а діяв у стані сильного алкогольного сп’яніння".

Слідчим відділом Управління СБУ за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.259 КК (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) та скеровано до органів прокуратури.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування