Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кузьміну важко коментувати "симптоматичну поведінку" Луценка

Четвер, 13 червня 2013, 12:37

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вироком суду був визнаний винним у скоєнні злочинів.

На цьому наголосив перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін в інтерв'ю газеті "День".

Як відомо, Луценко подав позов до суду щодо притягнення до відповідальності першого заступника генпрокурора, а також суддів Печерського райсуду і Апеляційного суду з приводу незаконності арешту екс-міністра.

7 червня Луценко заявив, що не вимагатиме ув’язнення для тих, хто винен у його арешті, і готовий на примирення ціною звільнення Кузьміна.

"Луценка взагалі коментувати складно. Це повинні робити не юристи, а фахівці в інших науках. Луценко - злодій, який вироком суду визнаний винним у скоєнні злочинів", - прокоментував Кузьмін.

"Це людина, яка виділила державну квартиру своєму водієві, але прописалася в ній сама, точніше зареєструвалася. Він же коштом держави незаконно оформив знову ж таки своєму водієві пенсію у розмірі шість тисяч гривень. Як оформив документи? Зарахував йому стаж роботи водієм у колгоспі як службу в розвідці (рік за три). З позиції масштабності посади міністра - це ганебний дрібний злочин. Навіть соромно уявити, що це міг зробити міністр", - додав він.

"Тому дивно спостерігати за тим, як Луценко намагається удавати з себе великого державного діяча з претензією на опозиційність. Адже він показав себе у всій красі і як міліціонер, і як злочинець, і як політик. Пам’ятаєте, як у судовому засіданні він плювався в прокурорів? Дуже симптоматична поведінка", - заявив перший замгенпрокурор.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: