Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів кажуть, що Сніцарчук і Содель не мають доказів побиття

Четвер, 13 червня 2013, 17:15

Заступник голови комітету з питань свободи слова, депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко вважає, що документальних доказів побиття журналістів у Києві 18 травня немає.

Про це вона заявила під час візиту у Дніпропетровськ, повідомляє "Радіо Свобода".

За її словами, звинувачення у справі журналістів Ольги Сніцарчук і Влада Соделя будуть ґрунтуватися тільки на усних свідченнях свідків.

"Сьогодні ми в рамках тимчасової слідчої комісії розбираємося з цією ситуацією і у нас більше питань, ніж відповідей. Одна дівчина, свідок інциденту з журналістами, на своїй сторінці у Facebook залишила повідомлення, що вона бачила, що журналістів на мітингах ніхто не бив", - заявила Бондаренко.

"Так, їх образили, налякали, але не били. На цей пост поскаржилося десяток людей і він був видалений", – додала депутат.

За її словами, будь-яких документальних доказів практично немає.

"Навіть у чоловіка журналістки Ольги Сніцарчук Владислава Соделя, який був у самій гущі подій, немає фотографій, які підтверджують те, про що вони говорять. Я думаю, що, швидше за все, звинувачення щодо спортсменів будуть ґрунтуватися тільки на усних свідченнях свідків", – додала вона.

Як відомо, раніше прокуратура Києва повідомила про передачу до суду обвинувального акту у справі Вадима Тітушка, підозрюваного у побитті журналістів Сніцарчук і Влада Соделя.

Під час акції опозиції 18 травня було побито журналіста 5 каналу Ольгу Сніцарчук та фотографа "Комерсант-Україна" Влада Соделя.

За підозрою у нападі затримали Вадима Тітушка. Він був у складі групи з близько 50 осіб, які влаштували бійку зі свободівцями на Великій Житомирський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...