Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прикордонники пророкують цьогоріч на 10% більше туристів

Субота, 15 червня 2013, 15:48

В туристичний сезон пасажиропотік в українських аеропортах, а також автомобільних та залізничних пунктах пропуску зросте до 10%.

Про це заявив начальник управління прикордонного контролю і реєстрації адміністрації Держприкордонслужби Олександр Біньковський, пише "Інтерфакс-Україна".

"У аеропортах очікується збільшення руху до 10%, у контрольно-пропускного пункті "Київ" - до 20%. Збільшення руху в автомобільних пунктах пропуску становитиме 5-8%, при цьому основне навантаження очікується на східному і західному кордонах", - зазначив Біньковський.

Крім того, за його словами, на 10% очікується збільшення руху і в залізничних пунктах пропуску, а в портах рух збільшиться, за прогнозами відомства, на 8%.

За даними прикордонної служби, порівняно з попередніми роками прогноз на поточний рік свідчить про збільшення цього показника.

"Незважаючи на різні чинники та тенденції відомство загалом справляється з потоком, що часто утричі перевищує проектні можливості окремих пунктів пропуску", - наголосив представник Держприкордонслужби.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування