Опозиція хоче лікувати Тимошенко за кордоном

Вівторок, 18 червня 2013, 10:25

Опозиція наполягає на проведенні виборів виключно 27 жовтня поточного року, тобто в той період, коли "буде можливість запросити міжнародних та українських спостерігачів".

Про це виступаючи з трибуни парламенту, заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Опозиція наполягає на проведенні виборів виключно в той період, коли ми можемо запросити міжнародних спостерігачів, коли ми можемо залучити наших спостерігачів, коли влада не буде залучати адмінресурс так, як вона залучає його літом", - сказав Яценюк.

"Проведення чесних і прозорих виборів, які визначені комітетом про проведення всіх дочасних виборів. А саме 27 жовтня поточного року. Мова йде про проведення виборів як на пяти округах, де в опозиції вкрали перемогу, так і про проведення виборів у Києві....", - додав лідер фракції.

"Ми хочемо, щоб Віктор Янукович на зустрічі дав чітку відповідь - коли і в які терміни будуть вирішені три критерії для підписання угоди з Європейським союзом, і в які терміни буде звільнена Юлія Тимошенко", - сказав Яценюк.

За його словами, стан здоров'я Тимошенко є "загрозливим".

"Для того, щоб вирішити це питання, необхідно надати їй медичну допомогу за межами України", - додав він.

За словами Яценюка, опозиція окремо також буде звертатися до всіх міжнародних і українських інстанцій, щоб надати можливість отримати Тимошенко медичну допомогу за кордоном.

Як відомо, у понеділок захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що у екс-прем'єра сталося серйозне погіршення здоров'я.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...