Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Власенка відкопали компромат десятирічної давнини

Вівторок, 18 червня 2013, 20:59

На захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенко знайшли компромат десятирічної давнини.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", члени ради органiзацiї орендарiв фiрми "Екста" просять генпрокурора Вiктора Пшонку проконтролювати перебiг розслiдування кримiнального провадження стосовно групи осiб, якi привласнили майно органiзацiї орендарiв.

"17 червня 2013 року ми до Печерського райуправлiння мiлiцiї подали заяву про скоєння злочину за ст. 190, 364, 364-1, 366-1, 358 Кримiнального кодексу (заволодiння майном шляхом шахрайства, зловживання службовим становищем, службове пiдроблення, використання пiдроблених документiв ) колишнiми керiвниками ЗАТ "Центр моди "Екста", - йдеться у заяві.

У зверненнi наголошується, що колишнi керiвники ЗАТ викрали майно органiзацiї орендарiв.

У документах, зокрема у текстi заяви про скоєння злочину, поданiй радою органiзацiї орендарiв, згадується один з помiчникiв народного депутата Олександра Турчинова Вiктор Свiтовенко, а також адвокат Сергiй Власенко.

"З урахуванням викладеного ми звертаємося до Вас з проханням взяти пiд особистий контроль розслiдування цiєї справи, доручити провадженя за нею ньому слiдчим Генпрокуратури i вжити заходiв для забезпечення швидкого, повного i неупередженого розслiдування", - наголошується в документi, переданому генпрокурору.

Держустанова "Український Центр розвитку асортименту товарiв легкої промисловостi, моди i культури одягу Київського виробничо-торгового об'єднання "Мода" в 1992 роцi стало орендною фiрмою "Екста", а працiвники Центру стали членами трудового колективу орендної фiрми.

У 1993 роцi органiзацiя орендарiв орендної фiрми "Екста" вступила в права володiння на будинок на вул. Шота Руставелi, обладнання та iнвентар.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування