"Регіонал": спортсменів і карусельників до Василькова привезла опозиція

Неділя, 2 червня 2013, 16:27

Молодиків у спортивній формі, які представлялися журналістами, до виборчих дільниць підвезли представники "УДАРу".

Про це заявив нардеп від Партії регіонів Сергій Кацуба, повідомляє прес-служба партії.

"На даний момент у мене складається таке враження, що фракція "УДАР" у повному складі присутня у Василькові. Вони спеціально використовують технології фальсифікацій для того, щоб дискредитувати владу", - заявив депутат.

Кацуба зазначив, що в неділю вранці під час відкриття виборчих дільниць у Василькові тільки він один був присутній як народний депутат від Партії регіонів.

"У цей час вже близько 10 народних депутатів від "УДАРу" були на виборчих дільницях. Вони поводилися зухвало, провокували людей і погрожували начальникам комісій. Також заявляли про те, що нібито від Партії регіонів роздавалися якісь листівки", - зазначив політик.

"Нам немає чого фальсифікувати результати виборів, адже ні для кого не секрет, що у кандидата від "УДАРу" і так дуже низький рівень підтримки", - заявив Кацуба.

Кацуба також заявив, що на виборчій дільниці № 81 затримані "карусельники", які, на переконання "регіоналів", мають відношення до опозиції.

"На дільниці № 81 від наших спостерігачів надійшло повідомлення про підозрілих людей, які вже з'являлися на різних дільницях. Ми викликали міліцію, поїхали, подивилися, що відбувається, визначили, що це були "карусельники", ці хлопці були не зовсім адекватні та нетверезі. Передали їх міліції, щоб там розібралися", - повідомив депутат.

"Ми впевнені, що ці "карусельники" мають відношення до представників опозиції", - додав він.

Прес-служба ПР також повідомляє, що, незважаючи на заборону на будь-яку агітацію після 24 години останньої п'ятниці перед днем ​​виборів, у неділю в Василькові чимало електричних стовпів поблизу виборчих дільниць залишаються завішеними агітаційними матеріалами з портретами кандидатів від опозиції.

Фото прес-служби ПР
Фото прес-служби ПР

За порушення ведення передвиборчої агітації Кодексом України про адміністративні правопорушення передбачена відповідальність за статтею 212-10, що тягне за собою накладення штрафу на громадян від тридцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п'ятдесяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1360 гривень), зазначили в Партії регіонів.

Фото прес-служби ПР
Фото прес-служби ПР
Фото прес-служби ПР
Фото прес-служби ПР

Як повідомлялося, один із спостерігачів на виборах у Василькові Владлен Сергієнко зазначив, що команда кандидата від "УДАРу" Сергія Сабова локалізувала спробу "спортивних" журналістів проголосувати на кількох дільницях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування