Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сніцарчук заявляє, що регіоналка та міністр перекрутили її слова

Четвер, 20 червня 2013, 09:18

Журналістка Ольга Сніцарчук заявляє, що регіоналка Олена Бондаренко ігнорує запити про те, як вона раніше за них отримала протокол допиту журналістки.

Крім того Сніцарчук заявляє, що Бондаренко та міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко перекрутили інформацію з цієї заяви.

"Вчора у парламентському комітеті свободи слова – зачитала цей документ. Це той самий протокол допиту міліції, перший – який оформляли у кареті швидкої", - повідомила Сніцарчук у своєму Facebook у четвер вранці.

"Кракозябистим, але таки розбірливим почерком тут написано: прибула "З МЕТОЮ ВИСВІТЛЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ АКЦІЇ". Цю фразу депутатка-регіоналка у програмі Шустера читала як "З МЕТОЮ ВИСЛОВЛЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ДУМКИ". Це ж казав міністр внутрішніх справ і його підлеглі. Додаючи, що я приховала, що є журналістом: а на першій сторінці цього протоколу вказано – журналіст, 5 канал", - наголосила вона.

"Також попросила депутатку Бондаренко перевіряти пошту – бо наші адвокати шлють їй запити щодо цього документу, який вона оприлюднювала і перекручувала зміст. Адже ми отримали змогу з ним ознайомитися лише через півтора тижні після цієї передачі Шустера", - додала Сніцарчук.

Вона додала, що у визначені часові межі для відповідей на ці запити депутат уже давно не вписалася.

"Але пояснила – з поштою знайомитися не може, бо її робоча електронна скринька завалена спамом (цікаво, який спам отримують депутати – звернення громадян, чи як. Наша адвокат Вікторія Кіріна вислухала і додала: запити слалися рекомендованими листами Укрпошти, галочки про отримання зафіксовані", - зазначила Сніцарчук.

За її словами, суд по Тітушку відбудеться у п’ятницю о 13.30 у Шевченківському райсуді на Смірнова-Ласточкіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...