Мер Сум: винуватець резонансного ДТП намагається піти від відповідальності

Субота, 22 червня 2013, 20:48

За кермом автомобіля, що врізався в зупинку у Сумах, знаходився в нетверезому стані мешканець міста Олександр Блінніков, 1978 року народження, раніше неодноразово судимий.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook мер Сум Геннадій Мінаєв, передає Укрінформ.

"Привселюдно доповідаю вже зараз: однозначно встановлено і доведено (у тому числі показаннями численних свідків і відеозаписом з місця злочину), що за кермом автомобіля Аudi A6 в момент скоєння ДТП на вулиці Харківській міста Суми 21 червня о 20:10 перебував Олександр Блінніков, сумчанин, 1978 року народження, раніше неодноразово судимий", - написав мер.

"Вміст алкоголю в крові на момент проведення експертизи склав 2,0 проміле! Підозрюваний намагається піти від відповідальності і стверджує, що за кермом його автомобіля, купленого ним в Ужгороді, був молодий чоловік, якого він не знає і буквально познайомився за кілька годин до трагедії. Встановлено також, що швидкість автомобіля в момент ДТП становила від 135 до 140 км/год", - додав Мінаєв.

За його словами, автомобіль дійсно підкинуло на "провалі" дороги і водій повністю втратив керування ним.

"Підозрюваний затриманий і перебуває в сумському слідчому ізоляторі. Міліція готує документи до суду (на понеділок) для взяття його під варту. Відтак справедливого покарання він не уникне. Це точно!" - наголосив мер.

Як повідомлялося, 21 червня о 20:15 автомобіль "Ауді-100", рухаючись по вул. Харківській, вилетів на зустрічну смугу і в'їхав у зупинку "Сумсільмаш". В результаті ДТП загинули чоловік і жінка, які очікували громадський транспорт, ще двоє отримали поранення і були госпіталізовані. За попередньою інформацією, водій авто, який раніше мав проблеми із законом, перебував у нетверезому стані.

У суботу на площі Незалежності в Сумах відбулася акція, учасники якої зажадали від мера та міліції звіту про хід розслідування всіх цьогорічних резонансних ДТП. Активісти закликали мера 25 червня публічно відзвітувати про ДТП на зупинці громадського транспорту на центральній площі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...