Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко нагадав, чому не хоче зливатися з "Батьківщиною"

Неділя, 23 червня 2013, 14:55

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко запевнив, що об'єднання партії з "Батьківщиною" не буде - рішення про це було ухвалене ще до парламентських виборів.

Про це Кличко заявив в інтерв’ю Радіо Свобода.

"Ми мали таку пропозицію (про об`єднання – УП.) на виборах у Верховну Раду і чітко вирішили йти окремо. І на сьогодні ми довели, що опозиційні сили, незважаючи на ті виборчі умови, які у нас були, коли мажоритарка була сфальсифікована, на сьогодні мають більшість", - додав Кличко.

"Ми упевнені, що ми маємо об'єднати і об'єднуємо наші зусилля в парламенті. Але в позапарламентській роботі ми - різні політичні партії. У нас різні платформи, у нас різний виборець і не завжди один плюс один буде два", - підкреслив Кличко.

Раніше Кличко зазначив, що глава МЗС Німеччини Гідо Вестервелле закликав українські опозиційні сили висунути єдиного кандидата на президентських виборах.

На уточнююче питання, чи пропонував Вестервелле говорити про єдиного кандидата вже сьогодні, лідер "УДАРу" відповів: "Пропонував. Але на сьогоднішній день, я впевнений і Арсеній Яценюк казав, що ще зарано про це говорити".

15 червня у Києві відбувся об'єднавчий з'їзд опозиції, на якому "Батьківщина", "Фронт змін" і "Реформи і порядок" заявили про своє об'єднання.

"Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" домовилися про підтримку єдиного кандидата лише у другому турі президентських виборів, а у випадку, якщо вибори проходитимуть в один тур - у першому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування