Помер один з СБУшників, машина яких влаштувала ДТП в Києві

Понеділок, 24 червня 2013, 15:13

Співробітник СБУ, пасажир автомобіля Infiniti FX35, з вини водія якого за попередньою інформацією сталося резонансне ДТП у суботу в Києві, помер у лікарні.

Про це повідомив прокурор Центрального регіону України з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Юрій Війтєв, передає Інтерфакс-Україна.

За його словами, таким чином, в результаті ДТП загинули дві людини.

Крім того, за підсумками наради було прийнято рішення забрати кримінальне провадження по ДТП за участю співробітників СБУ з Київської прокуратури з нагляду за додержанням законів у військовій сфері до прокуратури Центрального регіону України.

"Юрій Війтєв підкреслив, що особисто керуватиме процесуальним провадженням", - повідомляє прес-служба прокуратури Центрального регіону в понеділок.

Як повідомлялося, 22 червня близько 7.00 на Інтернаціональній площі в Києві сталася ДТП за участю чотирьох транспортних засобів - автомобілів Infiniti FX35, Toyota Corolla, Opel Zafira і автобуса "МАЗ".

Після зіткнення Infiniti перекинувся. Пасажирка Infiniti від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці. Водій і 2 пасажири цього ж автомобіля, а також водій і 6 пасажирів автобуса доставлені до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

За даними ЗМІ, в Infiniti знаходилися співробітники СБУ в стані алкогольного сп'яніння. У прес-центрі СБУ агентству підтвердили, що в автомобілі Infiniti знаходилися співробітники спецслужби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...