Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Водія, що в'їхав у зупинку в Сумах, арештували на 2 місяці

Понеділок, 24 червня 2013, 17:06

Рішенням суду Олександра Блінніка, який скоїв 21 червня резонансне ДТП на зупинці громадського транспорту в Сумах, заарештовано на два місяці.

Як передає УНІАН, на засіданні суду не було ні родичів затриманого водія, ні рідних загиблих.

Підслідний Бліннік провину свою в ДТП повністю визнав, зазначивши, що усвідомив її і розкаюється, пообіцявши при цьому надавати допомогу сім'ям загиблих і потерпілим.

Він також розповів, що сів за кермо, випивши перед цим на радощах 300 грам горілки, так як дізнався про вагітність дружини. У центр міста поїхав, щоб поїсти в кафе, коли повертався, то потрапив у яму, не впорався в керуванням і врізався в зупинку.

Також з'ясувалося, що Бліннік раніше був осуджений не за вбивство, а за розбій, в результаті якого одна людина загинула. Після 12-річної відсидки він звільнився з колонії в січні 2013 року.

У даний час Бліннік підозрюється у скоєнні ДТП з тяжкими наслідками за статтею 286 Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, у Сумах увечері 21 червня в центрі міста іномарка знесла зупинку громадського транспорту разом з магазином, в результаті чого двоє людей загинули і троє отримали травми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування