Луценко шукає "формат зустрічі" з Тимошенко без перегородки

Середа, 26 червня 2013, 16:31

Екс-голова МВС Юрій Луценко сподівається зустрітися з екс-прем'єром Юлією Тимошенко особисто, не через скляну перегородку.

Про це він сказав журналістам у середу в Харкові, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми намагаємося знайти формат зустрічі. У нашій переписці ми обговорюємо різні варіанти, але поки влада не дозволяє нам зустрітися безпосередньо. А зустрічатися через скляну перегородку – навіщо? Достатньо писати листи, той же ефект", - заявив Луценко.

Він констатував, що при проведенні короткострокового побачення у будь-якому разі будуть присутні представники колонії.

"Мені по барабану, хто буде присутній, я вмію обходити працівників колонії. Не в цьому проблема. Проблема, що потрібен прямий контакт із людиною, віч-на-віч, рука в руку. Безумовно, я розумію, що перед цим підлягаю обшуку, що все це буде записуватися, прослуховуватися, але мені хотілося б зустрітися з людиною, поговорити з нею й про людське, й про політичне", - сказав Луценко.

"Ми думаємо, як це зробити. Хоча найкраще це зробити вже на волі. Я б дуже хотів, щоб ми зустрілися з Юлією Володимирівною просто в хорошому кафе", - додав він.

Як відомо, 12 квітня Луценко разом із Арсенієм Яценюком і Олександром Турчиновим приїжджав на короткострокове побачення з Тимошенко в ЦКЛ №5 (Харків), але побачення не відбулося.

Начальник Качанівської виправної колонії Ігор Колпащиков заявив тоді, що Тимошенко відмовилася переходити в кімнату, спеціально обладнану для проведення короткострокових побачень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування