Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Удар" вимагає розібратися, чому й досі деруть гроші за закордонні паспорти

Четвер, 27 червня 2013, 19:25

Депутати від "Удару" звернулися до начальника Державної міграційної служби Миколи Ковальчука з проханням розібратися, чому працівники відомства незаконно вимагають гроші за оформлення закордонного паспорта.

Про це повідомили в прес-службі політсили.

"Працівники структурних підрозділів Головного управління Державної митної служби у Львівській області неправомірно вимагають у громадян здійснення оплати послуг ДМС, бланка паспорта, фотографування та виготовлення фотокартки, видачі довідки про несудимість, отримання полісу страхування тощо", - наголосив голова фракції "Удар" у Львівській міськраді Анатолій Крачковський.

За словами Крачковського, 5 червня цього року Вищий адмінсуд своєю постановою підтвердив незаконність стягування оплати за додаткові послуги. 

"З рішення суду випливає, що вартість закордонного паспорта має становити не більше 170 гривень. Незважаючи на численні заходи та акції громадських активістів, місцевих осередків партії, звернень депутатів різних рівнів, порушення у роботі служби не усунуті і досі", - зазначив "ударівець".

"Депутати від "Удару" вимагають від керівництва Державної міграційної служби забезпечити дотримання вимог законодавства працівниками структурних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області", - йдеться в заяві.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування