Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція затримала главу броварського "Удару"

Середа, 5 червня 2013, 12:54

У середу був затриманий глава Броварської міської організації "Удар" Роман Сімутін.

Про це повідомив депутат від "Удару" Павло Різаненко.

Депутат каже, що "на Романа Сімутіна примусово одягли наручники та доставили до Броварського відділку міліції".

"Коли він зранку вийшов на роботу, на нього вже чекало два автомобілі, з якого вийшло п’ятеро людей у цивільній формі. Ці люди назвали себе працівниками карного розшуку", - повідомив депутат.

За словами "ударівця", буквально за кілька хвилин до Сімутіна підійшло ще п’ятеро представників міліції, які зачитали ухвалу про привід його, як свідка у справі двох активістів, яких затримали 25 травня під час мирного суботника у парку "Перемога" Броварах.

"Зі слів Сімутіна, міліція шукає підстави для його відводу, як захисника по цій справі... Його хочуть перекваліфікувати у категорію свідка подій, щоб відсторонити від справи, далі – у підозрюваного, щоб взагалі навішати на нього хуліганські дії", - зауважив Різаненко.

Депутат також наголосив на тому, що суддя незаконно ухвалив постанову про примусовий привід Сімутіна, оскільки жодних викликів до слідчого він не отримував.

Пізніше у прес-службі Різаненка уточнили, що Сімутіна відпустили на 10 хвилин, і одразу затримали за опір працівникам міліції під час ранкового затримання.

"Хоча опору він не чинив", - зазначають в "Ударі".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування