Депутати спробують реанімувати Раду вранці

П'ятниця, 7 червня 2013, 08:58

Переговори лідерів депутатських фракцій про розблокування роботи Верховної Ради в четвер увечері закінчилися нічим і триватимуть в п'ятницю з ранку.

Про це пише газета Комерсант-Україна.

Переговори тривали до пізнього вечора, але, за словами їх учасників, закінчилися безрезультатно. Лідери депутатських фракцій зберуться в кабінеті спікера в п'ятницю о 9.45.

"Ми не залишимося в залі на ніч. Ми прийдемо в Раду вранці і відразу заблокуємо трибуну, а далі будемо діяти по ситуації",- заявив депутат від Удару Павло Розенко напередодні ввечері.

"Якщо вони (опозиція) не захочуть працювати, ми знайдемо, як проголосувати за проекти законів, які є в порядку денному",— пригрозив глава фракції ПР Олександр Єфремов. 

Як відомо, опозиція заблокувала Раду в четвер з  декількома вимогами. Перше, - вони вимагали, що президент особисто представив своє щорічне послання до ВР. Вони також вимагали розгляду питання про київські вибори.

Крім того, вони вимагали переголосування угоди з Кіпром. Також їх обурювало те, що Партія регіонів, вийшовши з переговорів про перевибори в проблемних округах, запропонувала замість компромісної дати проведення виборів у вересні – 18 серпня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування