У Кличка пропонують скасувати "козирні" номери на авто

Середа, 10 липня 2013, 10:48

Депутат від "Удару" Сергій Каплін пропонує заборонити закріплення та використання спеціальних номерних знаків на транспортних засобах.

Відповідний проект закону "Про внесення зміни до статті 34 закону "Про дорожній рух" зареєстрований у Верховній Раді, повідомляє прес-служба політсили.

Каплін нагадав, що ще з 2007 року указом президента було скасовано спеціальні номерні знаки для службових транспортних засобів.

"Однак, на сьогоднішній день має місце колізія у правовому регулюванні суспільних відносин у сфері реєстрації та обліку транспортних засобів на рівні підзаконних актів, внаслідок якої окремими посадовими особами використовуються спеціальні номерні знаки на власних автомобілях", - зазначив депутат.

"Привілеї у вигляді встановлення спеціальних номерних знаків ставлять у нерівне становище учасників дорожнього руху та є абсолютно недоцільними", - переконаний він.

Каплін пропонує встановити, що в разі ухвалення даного закону, в місячний термін МВС має забезпечити вилучення спеціальних номерних знаків.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News