Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скандальне засідання бюджетного комітету не відбулося

Середа, 10 липня 2013, 17:05

Засідання Бюджетного комітету, на якому планувалося перерозподілити кошти, передбачені на виплату компенсацій вкладникам "Ощадбанку" колишнього СРСР, не відбулося через відсутність кворуму.

Про це повідомив член комітету, народний депутат фракції "Батьківщина" Олег Медуниця, цитує його прес-служба "Батьківщини".

Він повідомив, що на засіданні, яке збирали потайки від опозиційних членів комітету, був відсутній кворум: зареєструвалися всього 7 з 37 членів комітету.

Однак кількість запрошених розпорядників (понад 30 чоловік) свідчить про те, що "дерибан" все ж таки планувалося провести без кворуму, зазначив депутат.

Згідно з проектами рішень, 2,2 мільярди гривень, закладених у бюджеті на виплату компенсацій вкладникам "Ощадбанку", планувалося перерозподілити, зокрема, на користь бюджету Донецької області та м.Слов'янськ, а також на утримання СБУ і обслуговуючих владу організацій.

При перерозподілі бюджетних коштів кошти у депутатів просили, зокрема, на реконструкцію пішохідної зони від парку Володимирська гірка до Печерської Лаври - 30 мільйонів; на розширення дороги на Парковій алеї - 30 мільйонів (при цьому на численні питання так і не пояснили, за рахунок чого будуть розширювати дорогу у вузькому місці); на лікарню в "Артеку" - 40 мільйонів; на реконструкцію Залу офіційних делегацій в аеропорту "Бориспіль" - 70 мільйонів; для Державного управління справами - 30 мільйонів.

При цьому представник Мінрегіонбуду повідомив членам комітету, що перелік об'єктів особисто обирався Міністерством фінансів виходячи з того, що освоїти їх можна до кінця поточного року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування