Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бондаренко ще мовчить, де взяла документи щодо побиття журналістів

Середа, 10 липня 2013, 20:59

Депутат Партії регіонів Олена Бондаренко не відповідає на запити адвоката побитих під час мітингу опозиції журналістів про те, де взяла документ, що має відношення до кримінального провадження.

Про це заявила представник журналістів Ольги Сніцарчук та Владислава Соделя - Вікторія Кіріна в ефірі 5 каналу.

"На жаль, на жоден з наших запитів пані Бондаренко не відповідає. У зв’язку з відсутністю відповіді на перший адвокатський запит в подальшому був направлений ще один адвокатський запит з вимогою все ж таки надати відповідь", - сказала вона.

"Ми відправляли звичайною поштою, рекомендованою кореспонденцією, у нас є відповідні докази підтвердження того, що дані адвокатські запити були отримані. На електронну пошту адвокатського об'єднання і будь-кого з адвокатського об'єднання жодної відповіді не надходило. У зв’язку з цим ми будемо вимушені вже втретє звертатися або до пані Бондаренко, або до голови тимчасової слідчої комісії", - додала Кіріна.

"Тут питання не тільки в шляхах отримання (цих документів), питання в тому, чому даний протокол, який зачитувався (Оленю Бондаренко) в ефірі (одного з телеканалів), відсутній в матеріалах кримінального провадження", - зазначила вона.

Як відомо, в ефірі одного з каналів Бондаренко зачитала матеріали, що стосуються справи про побиття журналістів, які на той час не мав навіть їхній адвокат.

Під час мітингу опозиції у Києві невідомі молодики побили журналістів Ольгу Сніцарчук та Влада Соделя 18 травня.

За підозрою у нападі затримали Вадима Титушка. Він був у складі групи з близько 50 осіб, які влаштували бійку зі свободівцями на Великій Житомирський.

Шевченківський райсуд Києва випустив Титушка під заставу 22940 гривень. Пізніше міліція повідомила про затримання ще трьох осіб.

Перше засідання у справі Вадима Тітушка відбулося 1 липня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування