Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Кличко замість Київради поїхав до постраждалої дівчини з Врадіївки

Четвер, 11 липня 2013, 13:55

У четвер – день коли опозиція заважала провести сесію Київради, лідер УДАРу  Віталій Кличко відвідав у Миколаєві постраждалу від ґвалтівників у Врадіївці Ірину Крашкову.

Фотографії з Миколаєва були оприлюднені на сторінці Кличка у Facebook.

"Я прийшов до Ірини щоб підтримати її морально. Вона тримається, незважаючи не тільки на фізичний стан, а й на психологічну травму. Ірина передала, що приємно вражена такою увагою і співчуттям людей до неї. І що, якби не великий суспільний резонанс, про її справу навряд чи хтось би дізнався і навряд чи її б розслідували",- сказав  Кличко.

Він запропонував 11-річному сину Ірини путівку на оздоровлення до дитячого літнього табору.

Депутат також зустрівся з головним лікарем лікарні швидкої допомоги, де перебуває Ірина Крашкова. 

Кличко зустрівся з першим заступником прокурора області Олексієм Денисюком, оскільки в обласній прокуратурі повідомили, що нібито прокурора області Андрія Курися, в день коли він мав приймати громадян, немає на місці.

Фото з Facebook Кличка 
 
 

Як відомо, у четвер у Києві депутати від опозиції не дозволили провести засідання Київради, наполягаючи на тому, що з 2 червня вона  є нелегітимною.

На засіданні були присутні близько 40 депутатів від усіх трьох опозиційних фракцій.Як відомо, у четвер у Києві депутати від опозиції не дозволили провести засідання Київради, наполягаючи на тому, що з 2 червня вона  є нелегітимною.

Водночас із лідерів був лише Арсеній Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування