Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У аварії на Волині загинули 6 українців та 2 іноземців - ДСНС

Четвер, 11 липня 2013, 23:01

У аварії двох автобусів на Волині загинули 6 українців та 2 іноземців.

Про це у четвер повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій Волинської області.

Як відомо, 11 липня туристичний рейсовий автобус "Сетра", під керуванням громадянина Болгарії, у Волинській області виїхавши на зустрічну смугу руху, зіткнувся з пасажирським автобусом "Еталон".

В автобусі "Сетра", за даними ДСНС, перебували 52 людини, з них: 40 підлітків віком до 16 років, і 10 дорослих (громадяни Білорусі), а також двоє водіїв (громадяни Болгарії). В автобусі "Еталон" перебували близько 20 осіб.

За інформацією прокуратури області, під час ДТП загинуло 8 осіб, 30 осіб госпіталізовано (22 громадян Білорусі та 8 громадян України).

Заступник прокурора Волинської області Валерій Невірець повідомив, що відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) та розпочато досудове розслідування.

"Встановлюються обставини ДТП. У подальшому буде надано оцінку діям обох водіїв. Буде призначено низку експертиз - комплексну автотехнічну, судово-медичну та інші. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюватиме прокуратура Волинської області", - уточнив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування