Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У Миколаєві міліціонер викручував журналістці руку і розбив телефон

Четвер, 11 липня 2013, 19:37

У Миколаєві міліціонер напав на журналістку podrobnosti.mk.ua Наталію Барбарош, відібрав її фотоапарат і розбив телефон.

Про це УНІАН повідомила сама Барбарош.

За її словами, у четвер будівлю на проспекті Леніна, 101, у приміщенні якої розташована редакція, заблокували озброєні працівники спецпідрозділу міліції.

Коли кореспондент вийшла в хол подивитися, що відбувається, на неї й напав міліціонер.

"Цей здоровань розбив мій телефон, вихопив його і шпурнув на сходи", - повідомила Наталія.

За її словами, у неї відбирали фотоапарат, що висів на шиї, викручували руку і ремінець від фотоапарата її душив. Все це відбувалося на очах у міліціонерів і працівників з інших офісів, які розташовані в цій будівлі. Міліція протримала журналістку більше 2 годин в холі будівлі без засобів зв'язку, не пояснюючи в чому справа.

За повідомленням кореспондента УНІАН, приблизно з 13-ї години до будівлі за адресою пр. Леніна, 101, не можна було зайти з вулиці, а у співробітників офісів і фірм, що розташовані в будівлі, відібрали телефони і утримували їх усередині будівлі.

У секторі зв'язків із громадськістю управління МВС Миколаївської області повідомили журналістам, що "в рамках кримінального провадження з розслідування скоєння вбивства співробітниками УМВС України в Миколаївській області здійснено санкціонований судом Центрального району обшук адміністративної будівлі, розташованої на перехресті пр. Леніна і вул. Інженерна".

Міліція не пояснює, на якій підставі в приміщенні тримали людей без зв'язку і можливості вийти, чому у журналіста відібрали техніку тощо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування