Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Директор запорізького водоканалу вимагає від редактора газети 100 тисяч

Четвер, 11 липня 2013, 22:25

Гендиректор "Водоканалу" Запоріжжя Ігор Очеретько подав у суд на головреда місцевої газети "Субота плюс" Богдана Василенка та вимагає стягнути з нього 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє ІМІ з посиланням на записи пана  Василенка на його сторінці у Facebook.

У  позовній заяві  директор "Водоканалу" просить суд домогтися спростування 12 витягів зі статті Василенка "Дряхлая прибыль запорожского Водоканала", яка була опублікована на сайті видання 25 березня.

Позивач також вимагає "заборонити розповсюджувати недостовірну інформацію будь-яким чином".

Окремою вимогою у позові Очеретька значиться стягнення з редактора газети 100 тис. грн. на користь комунального підприємства "Водоканал". Позов при цьому подано від приватної особи, повідомляють "Местные вести".

"Отримав ще один позов від "Водоканалу" - тепер від його директора Очеретька. Цей директор, який ховається від преси краще, ніж воша в бороді Распутіна, теж вирішив заявити про свою потоптану честь і відірвану... вибачте, принижену гідність. Крім купи спростувань і повторного бажання заборонити мені говорити, пан Очеретько вирішив вимагати у мене особисто (не у редакції!) 100 тисяч гривень. При цьому гроші він вимагає на користь "Водоканалу", - написав Василенко.

Крім того, редактор "Суботи плюс" зазначив, що нещодавно помітив стеження за собою.

"Сьогодні (8 липня) в районі площі Пушкіна помітив за собою стеження в особі двох малопомітних типів. Хлопці, а навіщо стежити, невже мало прослуховування телефонів? Та й взагалі - я ж не ховаюся, підходьте до редакції...", - написав пан Василенко.

Як відомо, у червні Жовтневий районний суд Запоріжжя заборонив журналісту газети "Субота плюс" Богдану Василенку у будь-який спосіб, у тому числі й у приватних бесідах висловлювати свої особисті судження та припущення про комунальне підприємство "Водоканал".

Телекритика

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування