Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк: Янукович може відкласти президентські вибори, як київські

Неділя, 14 липня 2013, 22:29

Президент Віктор Янукович на прикладі затягування з київськими виборами випробовує варіант перенесення президентських виборів 2015 року.

Про це заявив голова політради ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк в ефірі одного з телеканалів у неділю, повідомляє прес-служба партії.

На переконання Яценюка, Янукович "усвідомлює: якщо київська влада буде не його, то кияни знов будуть виходити і захищати президентські вибори 2015 року".

"Янукович пробує – "пролізе" чи не "пролізе". Так можна продовжити термін повноважень президента та Верховної Ради", – підкреслив Яценюк.

Він нагадав, що під час минулого скликання парламенту влада внесла зміни до Конституції: "Обирали депутатів на чотири роки, а вони продовжили термін повноважень минулого скликання ще на рік".

Голова політради "Батьківщини" також запевнив, що опозиція й надалі не даватиме можливості Київраді проводити нелегітимні засідання.

"Усвідомлюю, що вони далі будуть намагатись зібрати це нелегітимне засідання. І ми повинні бути готові до будь-якого розвитку сценарію. Вони будуть збирати засідання, будуть намагатись протягнути якісь рішення, але це не впливає на легітимність цього органу", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування