Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПР збирається підсилити відповідальність за напади на міліцію

Понеділок, 15 липня 2013, 09:28

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко не буде звільнений у зв'язку з останніми скандалами в міліції, також збираються підсилити відповідальність за "зазіхання" на міліціонерів.

Про це в коментарі газеті Комерсант Україна повідомив регіонал Микола Джига.

"Якщо хтось чекає, що буде змінений міністр, то він помиляється. Зараз буде посилена робота з особовим складом, особливо в районних і міських відділах внутрішніх справ", - сказав він.

"Події у Врадіївці — це ганьба для влади, але те, що відбулося в Києві,- це чистої води провокація! Працівники міліції потрапили в лікарню. Необхідно, щоб хтось поніс за це відповідальність. Ми не можемо допустити, щоб міліцію розірвали",- заявив він.

Джига також повідомив, що зараз "готується пакет документів про посилення відповідальності за напади на працівників міліції". 

Тим часом секретар комітету Верховної ради з питань верховенства права й правосуддя Павло Петренко ("Батьківщина") говорить про необхідність "антикорупційної люстрації".

"Люди, по яких будуть доведені факти корупції, повинні бути звільнені з органів. Другий етап — це скорочення особового складу. Зараз в Україні налічується 500 міліціонерів на 100 тис. населення, а в Європі ця цифра становить 270-300 людей. Ми вже побачили, що кількість не означає якість", - сказав він. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...