Жертву "ґвалтівників у погонах" доставили у Миколаїв - можна допитувати

Вівторок, 2 липня 2013, 10:16

Постраждалу від жорстокого зґвалтування 29-річну жительку Врадієвки Ірину Крашкову доставляли в Лікарню швидкої медичної допомоги Миколаєва на вертольоті.

Про це сказав 1 червня заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфименко, повідомляють "НикВести".

За його словами, коли стан жертви ґвалтівників погіршився, її вертольотом направили до Миколаєва.

На даний момент Ірина Крашкова почувається значно краще й із нею можна проводити слідчі дії та допитувати, запевняє заступник прокурора області.

"Не можна сказати, що вона добре почувається, але коли вона була у Врадіївці, лікарі забороняли нам проводити слідчі дії, що трохи перешкоджало розслідуванню кримінального злочину", - сказав Єфименко.

Ірина Крашкова, згвалтована й побита працівниками міліції у Врадіївці
Ірина Крашкова, згвалтована й побита працівниками міліції у Врадіївці

На даний момент дівчина перебуває в ЛШМД і її самопочуття дозволяє проводити допити й інші слідчі дії.

Ірина Крашкова вижила після згвалтування працівниками міліції у Врадіївці
Ірина Крашкова вижила після згвалтування працівниками міліції у Врадіївці

Як повідомлялося, затриманий за обвинуваченням у побитті й зґвалтуванні 29-річної дівчини у Врадіївці лейтенант міліції, племінник прокурора Заводського району м. Миколаєва Дмитро Поліщук не вважає себе винним у зґвалтуванні.

Врадіївський районний суд обрав для Сергія Рябиненка і Дмитра Поліщука запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком у 60 днів.

Третій ґвалтівник, про якого повідомляє сама Ірина Крашкова, капітан міліції Євген Дрижак залишається на волі й у справі проходить у якості свідка, бо, за даними слідства, на момент скоєння злочину був на чергуванні у приміщенні Врадієвського РВВС.

На гучне зґвалтування після розгрому мешканцями Врадіївки райвідділку міліції відреагували нардепи. Зокрема, фракція "УДАР" зажадала негайного звіту голови МВС Віталія Захарченка про ситуацію з розслідуванням даного злочину.

Поки що Захарченко відсторонив від займаних посад начальника УМВС у Миколаївській області Валентина Парсенюка та керівника Врадіївського райвідділу міліції.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News