Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Femen кажуть, що спецслужби "по-звірячому побили" їхнього політолога

Четвер, 25 липня 2013, 10:12

У середу в районі вулиці Михайлівської, де розташований київський офіс Femen, в період з 22 до 23 години був по-звірячому побитий політолог руху Віктор Святский.

Про це повідомили в прес-службі руху.

"З розбитим обличчям, підозрою на перелом нижньої щелепи, вибитими зубами, великою втратою крові Віктор був доставлений до лікарні машиною швидкої допомоги", - йдеться в повідомленні.

У Femen заявляють, що політолог був побитий працівниками спецслужб. Підозрюють активістки не тільки СБУ, але і ФСБ та КДБ.

ФОто руху Femen
ФОто руху Femen

"... Був жорстоко побитий один з ідеологів Femen з погрозами розправитися тим же способом з активістками руху у разі спроб перешкодити майбутнім масовим гулянням пострадянських диктаторів з приводу річниці хрещення Русі активістками жіночого руху Femen", - заявили в русі.

За словами активісток, співробітники міліції констатували "роботу професіоналів, з метою залякати", адже нічого з матеріальних цінностей вкрадено не було і "стиль побиття кастетом не схожий на спортсменів-гопників".

"На протязі декількох днів співробітники спецслужб безперервно переслідували невідомих широкій публіці чоловіків-працівників Femen", - йдеться в заяві.

За словами руху, "попередні бесіди" були проведені з дизайнером і програмістом руху.

"Жіночий рух Femen впевнено заявляє, що сьогоднішнє замах на вбивство близького до організації політолога є виключно бандитсько-державним актом залякування активісток напередодні священного зльоту пострадянських диктаторів, очолюваного КГБістами у рясі", - підсумували в русі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...