Ще один учасник Врадіївської ходи може отримати 15 діб

Четвер, 25 липня 2013, 11:17

Шевченківський райсуд Києва розгляне справу про адміністративне правопорушення щодо ще одного учасника Врадіївської ходи – Володимира Іванова.

Йому загрожує до 15 діб адміністративного арешту за "спробу встановлення наметів на Майдані", розповів Радіо Свобода сам Володимир Іванов.

Житель міста Лубни на Полтавщині Володимир Іванов пішки пройшов до Києва, щоб захистити своє право не бути підданим катуванню в міліції.

"Міліціянти прийшли скласти протокол про те, що ми сьогодні знаходимося на Майдані з порушенням рішення суду, яке забороняє проводити будь-які мирні зібрання на майдані Незалежності з 21 до 31 липня", – сказав Іванов.

22 липня 2013 року ініціатор Врадіївської ходи Василь Любарець отримав 10 діб адміністративного арешту за організацію і проведення мітингу на Майдані.

За даними Іванова, зараз у центрі Києва залишаються майже 30 активістів, які вимагають адекватного розслідування подій у Врадіїівці і відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка через розгін 19 липня акції протесту на Майдані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування