Прокуратура з'ясовує, чи законно закрили справу щодо Меладзе

Вівторок, 30 липня 2013, 18:28

Прокуратура Київської області перевіряє, чи законно закрили кримінальне провадження за фактом ДТП за участю композитора Костянтина Меладзе, внаслідок якого загинула людина.

Про це повідомила речниця обласної прокуратури Світлана Судак.

"Матеріали передані буквально днями. Перевірка тільки розпочата. Тому про її результати говорити ще дуже рано. Закон передбачає 20 днів для проведення такої перевірки. Правомірність ухвалення того чи іншого рішення слідством, у даному випадку йдеться про закриття кримінальної справи – це означає перевірити, чи було проведено слідство в повному обсязі чи досліджені всі аспекти. Цим прокуратура і займається", – заявила вона.

В обласній міліції повідомили, що кримінальне провадження було закрите 22 липня.

"Кримінальне провадження за даним фактом у відповідності до вимог частини першої пункту 2 статті 284 КПК (встановлено відсутність у діянні складу кримінального правопорушення) було закрите і направлене до прокуратури Київської області для перевірки законності ухваленого рішення", – сказала представник обласної міліції Юлія Сінчак.

Як відомо, 27 грудня близько 18.00 на 32 кілометрі траси Київ-Обухів відомий композитор та продюсер Костянтин Меладзе, рухаючись на автомобілі "Лексус", збив насмерть жінку.

Пізніше стало відомо, що Меладзе в справі проходив як свідок.

Радіо Свобода

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування