Президент і прем'єр Грузії посварилися на прийомі

Понеділок, 12 серпня 2013, 08:42

Під час офіційного прийому на борту корабля ВМС США Bulkeley глава уряду Грузії Бідзіна Іванішвілі й президент Михайло Саакашвілі затіяли сварку.

Спочатку президент розкритикував прем'єра за його слова про те, що колишня влада країни несе відповідальність за війну в Південній Осетії в серпні 2008 року, передає Комсомольська правда з посиланням на Інтерфакс.

"Я категорично відкидаю будь-яку відповідальність грузинської сторони в цій війні", - сказав Саакашвілі.

"Хочу категорично сказати й вам, пан прем'єр, і сподіваюся, що задумаєтеся над тим, що той, хто говорить про відповідальність грузинської сторони в цій війні, або не любить Грузію, або має інші проблеми, або пов'язаний з ворогом Грузії. Сподіваюся, що ви, пане Бідзіна, не пов'язані з ворогом Грузії", - заявив Саакашвілі.

Іванішвілі, тим часом, вклинювався в його промову словами: "Скажи й про свою відповідальність!".

Як зазначив після цього спікер парламенту Грузії Давид Усупашвілі, президент вчергове порушив норми й правила офіційних прийомів.

"Після офіційної частини прийому мені довелося вибачатися перед нашими гостями за виступ президента. Такі прийоми мають свій формат і тематику, однак для президента Саакашвілі вже давно це не має ніякого значення. І сьогодні він не до діла підняв якісь теми, до таких його витівок сьогодні всі ставляться з розумінням", - додав Усупашвілі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування