Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прикордонники теж шукають Мельника

Понеділок, 12 серпня 2013, 14:13

Держприкордонслужба в рамках своєї компетенції залучена до пошуків екс-ректора Податкової академії Петра Мельника, який утік з-під домашнього арешту.

"Дійсно, ми були проінформовані й у рамках компетенції залучені до пошуків цього громадянина", - повідомили в прес-службі відомства в понеділок, передає Інтерфакс-Україна.

Раніше у МВС агенції повідомили, що 1 серпня поточного року Держприкордонслужба України була сповіщена про застосування до Мельника запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту "з електронним браслетом", тому легально залишити країну він не міг.

Раніше також повідомлялося, що Мельник поки не оголошений у міжнародний розшук.

У то же час джерела у МВС припустили, що Мельник може втекти в Росію або Білорусь.

Мірошник зник з-під домашнього арешту, позбувшись від електронного браслета. МВС оголосило його в розшук.

Бурлаков повідомив, що одразу ж після сигналу тривоги ранком 9 серпня на місце виїхала оперативна група, яка виявила браслет, якого раніше позбувся Мельник.

Екс-ректор був затриманий 27 липня співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів разом з УБОЗ МВС України. Він вимагав і одержав від двох українців хабар в розмірі 40 тис. і 80 тис. грн за вступ їх родички до його вишу.

1 серпня Печерський райсуд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під домашнім арештом. Мельнику було заборонено залишати місце проживання, за винятком тих ситуацій, коли йому знадобиться медичний огляд або лікування.

7 серпня на екс-ректора надягли електронний браслет. Мельник став першою високопоставленою особою й першим арештантом у Київській області, щодо якого був застосований такий спецзасіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування