Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На обвинуваченого у справі Політковської здійснено замах

Четвер, 15 серпня 2013, 10:22

Джабраїл Махмудов, обвинувачений у вбивстві оглядача "Нової газети" Ганни Політковської, в середу отримав вогнепальне поранення в ногу.

Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

"Поранений громадянин буде опитаний відразу після дозволу лікарів. Місце події - район біля станції метро "Вулиця 1905 року". Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи", - сказав представник прес-служби.

Як відомо, Політковська була спеціальним кореспондентом, оглядачем "Нової газети". З липня 1999 року неодноразово виїжджала в зони бойових дій і табору біженців у Дагестані, Інгушетії та Чечні.

Екс-міліціонер Дмитро Павлюченков в грудні 2012 року був засуджений до 11 років ув'язнення в колонії суворого режиму за співучасть у вбивстві Політковської.

Він повністю визнав провину, вибачився за участь у злочині і попросив вибачення у дітей загиблої журналістки.

Зразки ДНК, виявлені на пістолеті і на місці вбивства Політковської, не збігаються з ДНК обвинувачених в цьому злочині, зазначено у висновках експертів, оголошених в Московському міському суді.

За словами свідка Олени Афоніної, передбачуваний вбивця Політковської Рустам Махмудов жив у Москві під ім'ям Наіля Загідуліна і орендував у неї квартиру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування