Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко закликав опозицію до співпраці із "гангстерською" владою

Середа, 21 серпня 2013, 10:57

Опозиція повинна скоординувати свої зовнішньоекономічні дії і заяви з українською "гангстерською" владою.

Таку думку озвучив засновник "Третьої української республіки" Юрій Луценко в інтерв'ю Forbes.

"Україна повинна рухатися в бік Заходу. Ми повинні повернутися до європейського дому. Це вимога колишніх і майбутніх поколінь українців. Українська влада, незалежно від того, любимо ми її чи ні, хоче того ж", - зазначив він.

"Так, у нас різні інтереси: Янукович розглядає асоціацію з ЄС як "дах" для подальшого грабежу України "сім'єю" із Межигір'я, ми - як механізм відновлення правової держави. Але, як би там не було, опозиція повинна скоординувати свої зовнішньоекономічні дії і заяви з гангстерської владою", - уточнив політик.

"Війна президента Росії Володимира Путіна проти Януковича - це війна проти нехай бандитського, але українського президента. Тому ми повинні знайти можливості захистити ту мету, яку реалізує Янукович - захистити європейську інтеграцію", - упевнений Луценко.

"Українська влада і опозиція разом повинні визнати факт початку "холодної" війни Росії проти нас, і попередити Кремль про можливі проблеми з транзитом російського газу. Друге - має прозвучати публічне попередження про необхідність дотримуватися з Росією міжнародних угод", - заявив він.

"Позицію України в цій війні може зміцнити консолідація українського суспільства. А найкоротший шлях до цього - звільнення з в'язниці Тимошенко", - додав політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування