В Одесі напали на журналістів з каменем і ножем

Середа, 21 серпня 2013, 20:15

Двоє чоловіків напали на журналістів одеського "Третього цифрового каналу" Олексія Іщенка та Дмитра Іщенка.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна із посиланням на відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області.

За їх інформацією, близько 15.35 по спецлінії "102" надійшло повідомлення, що на 16-й станції Великого Фонтану на знімальну групу напали невідомі.

Прибулій за викликом слідчо-оперативній групі журналісти повідомили, що після виконання редакційного завдання вони на автомобілі пересувалися по дорозі з одностороннім рухом.

Назустріч їм, порушуючи правила дорожнього руху, виїхав автомобіль "Тойота", заблокувавши рух транспорту в дозволеному напрямку.

Співробітники телеканалу попросили порушників від'їхати назад і дати можливість проїхати. У цей момент з "Тойоти" вийшли двоє чоловіків і каменем розбили скло в машині журналістів, після чого почали їх бити. Один з нападників при цьому погрожував ножем.

Журналісти змогли зафіксувати ці дії за допомогою фотокамери в режимі відеозйомки. Надалі один з нападників вирвав камеру з рук журналіста, сів у свій автомобіль і порушники втекли.

Свідкам події вдалося записати і зняти номерні знаки автомобіля нападників.

Через деякий час міліція затримала двох чоловіків, підозрюваних у нападі. Зараз вони доставлені в Київський районний відділ міліції Одеси.

У заяві телеканалу щодо інциденту кажуть, що журналісту О. Іщенку неодноразово надходили погрози. Вони були пов'язані з його розслідуваннями про торгівлю наркотичними курильними сумішами в Одесі.

Також на каналі стверджують, що нападників було четверо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування