Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Паніна зняли з вистави в Євпаторії

П'ятниця, 23 серпня 2013, 13:10

У Євпаторії спектакль "За двома зайцями", у якому одну з ролей мав зіграти Олексій Панін, пройде без участі скандального російського актора.

Про це повідомила директор Євпаторійського міського театру ім. Пушкіна Людмила Юдицька сайту "Крим.Коментарі".

"Спектакль відбудеться, але без Паніна. Його поки зняли. Його роль зіграє інший, хто конкретно – не скажу, у них великий склад акторів", - сказала вона.

Директор також підтвердила, що у п'ятницю вранці до театру навідалася делегація меджлісу.

"Сьогодні ввечері відбудеться зустріч Паніна з меджлісом, він погодився прийти… Усе пройшло без скандалів, у нас усе чітко, гладко й чудово… Усі налаштовані на те, щоб скандал був вичерпаний", - додала вона.

Раніше прес-офіцер Євпаторійського МВ ГУ МВС Юрій Раслін повідомив сайту "Крим.Коментарі", що громадський порядок біля театру в Євпаторії буде опікуватися наряд міліції – а якщо з'явиться інформація, що плануються безпорядки, правоохоронці спрямують до театру додаткові сили

"У будь-якому випадку всі масові заходи проходять за участю співробітників міліції. Там буде наряд – це 2-3 людини. Якщо надійде інформація про те, що можливі хвилювання, ясна річ, виставимо додаткові сили. Поки такої інформації не надходило", - повідомив він.

Прес-офіцер додав, що міський театр, у якому відбудеться вистава, розташований за 150 метрів від міськвідділу міліції. "Якщо надійде якась інформація, додаткові сили будуть на місці негайно", - сказав він.

Як повідомлялося, кримські татари не вибачили актора Олексія Паніна за його скандальні висловлювання й вирішили зірвати виставу з його участю в Євпаторії.

Раніше Панін потрапив у ДТП в Алушті, після якої грубо спілкувався з водієм іншого автомобіля – татарином, а також бив його. Пізніше Панін зробив ще низку скандальних заяв про татар і те, що Крим – не Україна.

Після всього цього Панін вибачився перед татарами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...