Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Європарламенті займуться "торговельною війною" Росії проти України

Середа, 28 серпня 2013, 09:47

Комітет із питань іноземних справ Європарламенту в середу розгляне ситуацію в Україні й політичні наслідки російської торговельної політики у відношенні Києва.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", на порядку денному надзвичайного засідання Європарламенту в Брюсселі всього два питання: ситуація в Єгипті й Україні.

Щодо України на порядку денному зазначено: "Обмін думками про політичні наслідки російської торговельної політики у відношенні України й обмін думками з Віталієм Кличком і Арсенієм Яценюком про поточну ситуацію в Україні".

Депутат від фракції "Свобода" Юрій Сиротюк уточнив, що в засіданні комітету з питань іноземних справ Європарламенту візьме участь і лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, який також отримав запрошення.

За словами Сиротюка, Тягнибок братиме участь у всіх зустрічах, запланованих у рамках візиту лідерів опозиції до Брюсселю.

Приводом для розгляду ситуації в Україні стали нещодавні проблеми в торговельному питанні Києва й Москви.

У цьому зв'язку Єврокомісія та представники Європарламенту чітко заявили, що будь-який тиск на Київ, спрямований на запобігання підписання Угоди про асоціацію, неприйнятне.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування