Екс-мер Житомира сидітиме під домашнім арештом

Середа, 28 серпня 2013, 20:48

Апеляційний суд Житомирської області 28 серпня обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для колишнього мера Житомира Георгія Буравкова, підозрюваного в розкраданні 20 мільйонів гривень у держави.

Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури.

Таким чином, суд задовольнив апеляцію прокуратури.

Крім того, Апеляційний суд відмовив у задоволенні апеляції адвоката екс-мера, у якій він просив змінити винесене Королівським райсудом Житомира рішення про те, що його підзахисний обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінальних злочинів.

Також Апеляційний суд не погодився з переконаннями адвоката в тому, що підзахисному вже обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Найближчим часом готується вручення екс-меру остаточного повідомлення про підозру у вчиненні інкримінованих йому злочинів і оголошення про закінчення попереднього розслідування.

Як відомо, Королівський райсуд Житомира 7 серпня відмовив у задоволенні клопотання обласної прокуратури, що просила узяти під варту Буравкова.

Раніше обласна прокуратура почала розслідування проти Буравкова за підозрою в розкраданні понад 20 млн гривень у держави.

Буравков займав пост голови Житомирської міської ради в 2002-2006 роках.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News